Kabeh Kategori

News

Sampeyan kene: Omah> News

2023 Liuyang International Fireworks Festival dianakaké kanthi sukses

Wektu: 2023-11-06 Hit 51

【News 1】Festival Kembang Api Internasional China (Liuyang) kaping 15 dianakake tanggal 3-4 Nopember 2023, sing dianakake maneh dening Liuyang, sawise istirahat patang taun amarga Covid. Pambuka pertunjukan kembang api nampilake inovasi ing ngisor iki: Kanggo pisanan, Wire-flying digabungake karo pertunjukan kembang api. Kombinasi inovatif saka langsir langit lan kembang api, kanthi layar layar LED luwih saka 4800 meter persegi. Panggunaan drone kanthi muatan dhuwur sing inovatif kanggo mateni kembang api ing langit. Acara kasebut nggabungake teknologi canggih kanthi tampilan kembang api udara, banyu lan darat. Saliyane ing papan utama, puluhan ewu tembakan njeblug ing 49 titik ing wilayah kutha utama Liuyang ing wektu sing padha, nggambarake lanskap "lukisan kali" sing apik banget ing kembang api kutha. Happy Fireworks isih dadi salah sawijining sponsor festival taun iki.

【Kabar 2】Konferensi Kembang Api Liuyang (LFC) 2023 sing dianakake ing wayah sore tanggal 4 November, papat tim kembang api saka China, Italia, Jerman lan Swiss melu kompetisi, lan Tim China menang medali emas. Sajrone Ekspo Kembang Api lan mercon, akeh pabrikan nampilake bedhil Gatling anyar lan kembang api gedhe kanthi atusan tembakan, sing laris amarga TikTok. Lan sajrone festival kasebut, kabeh perusahaan produksi kembang api ing Liuyang nundha produksi lan transportasi, lan dilanjutake tanggal 5 November.

【News 3】Data Bea Cukai Changsha nuduhake yen ing telung kuartal pisanan 2023, provinsi Hunan ngekspor kembang api lan mercon 3.2 milyar yuan, lan tetep dadi Top 1 ing China.

【News 4】Wiwit pertengahan Oktober, bahan baku inti kanggo produksi kembang api nitrat militer terus langka, nyebabake sawetara pabrik mandheg produksi. Amarga mundhake rega bahan lan biaya tenaga kerja, uga permintaan sing kuat ing pasar domestik China, produk kembang api China wis nyebabake gelombang kenaikan rega, saka 8% nganti 20%.

【News 5】2023 Produksi kembang api Eropa bakal rampung, lan sawetara pabrik ngumumake yen pasar domestik China mundhak, rega mundhak lan alasan liyane, tingkat pemenuhan pesenan taun iki kurang saka samesthine.

图片 1

Sadurunge: Ana

Sabanjure: Seneng kembang api ing NFA ing AS