Kabeh Kategori

News

Sampeyan kene: Omah> News

Happy Fireworks disenengi dening wholesalers Amérika ing NFA Expo

Wektu: 2019-09-12 Hit 238

Nuremberg minangka kutha tengah wilayah Franken ing Bavaria, Jerman, sing dikenal minangka "ibukutha dolanan" ing donya, pasar dagang dolanan sing penting. Nuremberg International Toy Fair 'Spielwarenmesse' wis dianakaké wiwit 1949, lan salah siji saka telung pameran dolanan paling misuwur, pengaruh lan dirawuhi ing donya. Spielwarenmesse (2020) nglumpukake paling ora 1 yuta produk dolanan ing 12 kategori sing nyebar ing 18 Aula pertunjukan.

美国图片1

Saklawasé 150 produsen kembang api lan eksportir saka Amerika Serikat, Kanada, Hong Kong lan China melu pameran iki, narik luwih saka 1500 pembeli kembang api profesional. Minangka kanca lawas pertunjukan, Happy Fireworks nggawa akeh produk anyar, kayata Kue, Fountain, Lilin Romawi, Artileri Shells, Roket lan akeh produk liyane sing populer ing pasar Amerika. Produk paling anyar iki wis ditampa kanthi apik dening para panuku profesional lan grosir. Liwat konferensi industri, komunikasi bisnis, pameran sampel lan liya-liyane, Happy Fireworks wis nuduhake citra perusahaan sing apik lan nambah pengaruh merek ing merica.

美国图片2

美国图片3