Kabeh Kategori

News

Sampeyan kene: Omah> News

AD kanggo Happy Fireworks muncul ing Times Square, New York, AS

Wektu: 2023-10-07 Hit 76

Bubar, logo raksasa HAPPY FIREWORKS kerep muncul ing layar AD sing gedhe banget ing Times Square ing New York, narik kawigaten para turis sing ora kaetung. Iki uga merek kembang api Cina pisanan ing Times Square!

Times Square minangka distrik paling makmur ing Amerika Serikat, sing uga dikenal minangka "persimpangan dalan", ing ngendi bangunan dhuwur lan papan reklame wis dadi simbol New York, lan dadi papan sing kudu ditandingi. akeh barang mewah internasional lan perusahaan top kanggo promosi merek.

111

Iklan saka HAPPY FIREWORKS diiklanake ing layar ambane 30 meter ing pojok Broadway lan Seventh Avenue, salah siji sing paling gedhe ing Times Square. Ing Manhattan, pusat komersial ing donya, merek Cina ngumumake marang wong-wong ing donya yen "Happy Moments, Happy Fireworks", lan akeh turis sing kesengsem karo slogan iki.

22

Kajaba iku, Logo "Honey Boom", merek jaban rangkah HAPPY FIREWORKS, uga ndharat ing layar gedhe iki ing wektu sing padha, sing uga dadi merek utama HAPPY FIREWORKS ing Amerika Serikat, lan tawon madu sing nyenengake. logo ndadekake akeh konsumen aran menowo!

HAPPY FIREWORKS didegaké ing taun 1986, minangka perusahaan profesional, khusus ing riset lan pangembangan kembang api, produksi, penjualan lan pameran, lan wis dianugerahi akeh penghargaan kayata "China mercon Top 10", Fireworks Top 100", "Fireworks intangible". perusahaan perlindungan warisan budaya", "Branding Award", "Pelopor standar kembang api". Minangka salah siji saka Enterprises anjog ing industri mercon, HAPPY FIREWORKS wis setya "netepake benchmark industri lan casting account donya", lan produk sing didol uga ing saklawasé 30 provinsi ing China lan luwih saka 30 negara ing Eropah, Amerika, Asia, Oceania.