Kabeh Kategori

News

Sampeyan kene: Omah> News

Apik tenan! Happy Fireworks ditampilake ing program khusus CCTV!

Wektu: 2023-05-09 Hit 83

Dina Mei iki, tim program China CCTV News Channel "County on the Move" teka ing Liuyang, kanggo njelajah pesona unik saka "pusat kembang api ing donya". Minangka wakil banget saka perusahaan kembang api Liuyang, Happy Fireworks uga ditampilake ing program khusus iki! Iki kaping pindho media nasional Cina fokus ing Happy Fireworks sawise nglaporake dening "Jurnal Sekuritas China"ing Januari.  

Hu Die, tuan rumah CCTV sing misuwur, mlebu bengkel produksi, ruang pameran lan area pameran perusahaan kembang api Liuyang, ngrembug babagan penjualan lan produksi, kemajuan teknis lan analisis efek kembang api karo para tamu.

123

Sajrone siaran program kasebut, ruang pameran Kembang Api Gembira, "Momen Bahagia, Kembang Api Gembira", slogan sing wis akrab kasebut ndadekake pamirsa akrab.

微 信 图片 _20230509162143

Gambar IP paling anyar saka Happy Fireworks "Le Xiao Huan" uga ditampilake ing program kasebut. Ing taun-taun pungkasan, Happy Fireworks dedikasi kanggo nggawe visi anyar, desain anyar wis diakoni kanthi akeh dening akeh pelanggan domestik. Gambar "Le Xiao Huan" sing lucu uga dadi obyek sing ditresnani lan digoleki akeh konsumen.

微 信 图片 _20230509162146

Kajaba iku, cuplikan kembang api ing Nuremberg Toy Fair ing Jerman uga katon ing program kasebut. Minangka salah siji saka Enterprises wakil pinunjul ing loro domestik lan manca perdagangan, saliyane kanggo luwih saka 20 provinsi ing China, Happy Fireworks 'jaringan sales ing luwih saka 30 negara ing saindhenging donya, produk kualitas dhuwur blooming ing langit wengi ing saindhenging donya. .

234

Ing taun-taun pungkasan, Happy Fireworks uga entuk perhatian saka China Securities Journal, National Business News, China Business News lan media liyane. "Le Xiao huan" lan kanca-kancane nampani kabeh wong ing Liuyang kanggo nonton kembang api sing apik banget, lan uga nampani kabeh wong sing ngunjungi Happy Fireworks!

微 信 图片 _20230509162135