Kabeh Kategori

News

Sampeyan kene: Omah> News

Pabrik kembang api nerusake produksi sawise preian Suhu Dhuwur

Wektu: 2023-09-01 Hit 45

Kanthi pungkasane Liburan Suhu Dhuwur, pabrik kembang api ing wilayah produksi utama China (Liuyang lan Jiangxi) nerusake produksi ing awal September sawise mati rong sasi. Ing separo kapindho taun iki, ana sekitar patang sasi wutuh (kira-kira 140 dina) wektu produksi. Taun iki, kanthi pungkasane pandemi COVID-19, produksi luwih stabil ing paruh pertama lan kapindho taun, lan wektu produksi luwih suwe tinimbang taun-taun pungkasan. Nanging, sawetara wong njero industri spekulasi yen Asian Games, sing diwiwiti ing pungkasan September, bisa nyebabake pabrik kembang api nundha produksi kanggo sawetara wektu.

Rega kalium permanganat, bahan inti ing kembang api, wis mundhak bubar. Ing tangan siji, alasan utama yaiku koreksi teknis mbutuhake wektu sing suwe, nyebabake persediaan pabrik bahan mentah sing winates. Kosok baline, panjaluk produksi pabrik kembang api ing taun iki luwih dhuwur tinimbang taun-taun sadurunge, saengga pasokane kurang. Kanthi mundhake rega bahan lan biaya liyane, salah sawijining perusahaan kembang api sing misuwur bubar ngumumake kenaikan rega 10% ing produk kembang api tabung kertas, sawetara pabrik ngetutake kenaikan rega, malah ana sing mundhak 15%. Diprediksi, kanthi tekane mangsa puncak pasar domestik China ing paruh kapindho taun iki, rega kue kembang api bisa mundhak maneh.

Festival Kembang Api Internasional China (Liuyang) kaping 15 dijadwalake dianakake ing Kutha Liuyang ing wulan Oktober 2023. Festival kasebut, sing ditundha amarga Covid-19, bakal diterusake sawise patang taun. Iki uga minangka salah sawijining acara kembang api sing paling penting lan paling dhuwur ing saindenging jagad, lan samesthine bakal narik kawigaten para pedagang kembang api, ahli teknis, pejabat lan liya-liyane saka puluhan negara. Ana uga lomba kembang api paling apik saka macem-macem negara.

1687769365385653
1687769365385654