Kabeh Kategori

News

Sampeyan kene: Omah> News

Seneng kembang api ing NFA ing AS

Wektu: 2023-10-27 Hit 83

Bubar, Happy Fireworks melu ing 2023 The National Fireworks Association (NFA) ing Indiana, Amerika lan ngunjungi pelanggan koperasi ing AS, sing entuk akeh!

NFA didegaké ing 1995, lan duwe luwih saka 1,200 anggota. NFA nyedhiyakake forum kanggo manufaktur, distributor, pameran lan masyarakat sing seneng nggunakake kembang api kanggo ijol-ijolan lan penyebaran kawruh lan promosi positif industri kembang api kanthi cara sing adil lan adil. Fall EXPO minangka sing paling gedhe ing Amerika Utara kanggo kembang api lan kalebu sawetara acara kalebu pameran, konferensi, pameran tampilan lan ijol-ijolan teknis.

1696666715660538

Minangka wakil saka manufaktur mercon pinunjul China, Happy Fireworks wis melu ing NFA kanggo kaping pirang-pirang. Wektu iki, tim seneng ngrembug tren pangembangan pasar kembang api, pangembangan produk anyar, lan standar teknis karo grosir, pengecer, lan tim tampilan saka Amerika Serikat, Brasil, Meksiko lan negara liya. Kita setya nggawa teknologi lan efek paling anyar saka China menyang mitra kita ing Amerika, lan terus setya nuduhake pesona kembang api China menyang jagad iki. Kajaba iku, sajrone pameran kasebut, kembang api seneng uga nggawa "pertunjukan sihir Asky", sing disenengi lan dipuji dening akeh penonton!

图片 3

Sawise pameran, tim Happy uga dibukak sawetara pelanggan lan titik dodolan lan rembugan bisnis kanggo deepen pangerten pasar terminal, supaya ningkataké inovasi produksi ngarep-mburi. Sajrone periode iki, iklan raksasa kanggo Happy Fireworks uga kerep muncul ing Times Square ing New York, kanthi logo raksasa "Happy Fireworks" lan "Honey Boom" katon ing layar sing gedhe banget. Minangka perusahaan kembang api Cina pisanan sing mlebu ing Times Square, pengaruh merek kasebut saya tambah akeh.