Kabeh Kategori

News

Sampeyan kene: Omah> News

Happy Fireworks bloomed ing Afrika

Wektu: 2020-01-02 Hit 206

Minangka wakil saka industri kembang api China, Happy Fireworks tindak menyang Maroko kanggo melu ing China Trade Week ing Desember 2019. Ing Casablanca, Happy Fireworks nuduhake kualitas kembang api sing dhuwur kanggo pelanggan Afrika, lan ngenalake pesona kembang api marang wakil saka Kedutaan Besar China ing Maroko.

Tujuan minggu perdagangan China ing Maroko yaiku kanggo ningkatake kerjasama ekonomi antarane China lan negara-negara 'One Belt And One Road'. Pameran kasebut nutupi ewonan meter persegi lan melu puluhan industri. Ing Pameran kasebut, Happy Fireworks nuduhake pesona kembang api Liuyang marang wong Afrika, meh 100 jinis produk wis dipuji dening pelanggan Afrika.

非洲图片1

Jingning, penasihat komersial Kedutaan Besar China ing Maroko, uga teka ing stan Happy Fireworks. Dheweke nyengkuyung kita supaya bisa nggedhekake pasar Maroko lan supaya kembang api Cina mekar ing langit Afrika. Ing konferensi kerjasama produksi internasional Hunan-Afrika, pimpinan asosiasi perusahaan Maroko lan organisasi liyane sing relevan ngrembug kerjasama karo liuyang. perusahaan kembang api lan muji produk Happy Fireworks.

非洲图片2

非洲图片3

非洲图片4