Kabeh Kategori

News

Sampeyan kene: Omah> News

Apik banget! Gemerlap kembang api ing upacara pembukaan SEA Games ke-32

Wektu: 2023-05-10 Hit 129

Ing malem tanggal 5 Mei, upacara pembukaan Asian Games ke-32 dianakake ing Stadion Nasional Kamboja. Ing wengi pembukaan, stadion kebak cahya, koreografi, pertunjukan lan kembang api sing spektakuler. Wigati dicathet yen kabeh produk kembang api diwenehake dening Happy Fireworks lan pertunjukan sing sampurna rampung kanthi kerjasama karo tim Seni Kembang Api Internasional Shunteng!

Games Asia Tenggara 

Didegaké taun 1959, Asian Games Asia Tenggara dianakaké saben rong taun. Iki minangka pisanan kanggo Kamboja dadi tuan rumah acara olahraga komprehensif iki ing Asia Tenggara. Upacara pambukaan dipimpin dening Perdana Menteri Kamboja Hun Sen lan dirawuhi para pejabat saka Vietnam, Laos lan negara liya. Kacarita luwih saka 10,000 atlet, pelatih, wasit lan pejabat saka 11 negara lan wilayah ing Asia Tenggara melu ing game kasebut.

"Olahraga: Urip ing Damai" minangka slogan Game kasebut. Upacara pambuka kasebut nampilake pertunjukan swara lan cahya sing nampilake sejarah Kamboja. Langit wengi ing ndhuwur Kamboja dipadhangi kembang api nalika adegan kasebut dadi revelry. Nalika acara kembang api, para penonton padha gumun. Efek kembang api kasebut pancen nggumunake, mula pangarep-arep saben wong kanggo acara gedhe kasebut uga mekar ing wayahe.

Happy Fireworks: Siapke kasebut kanthi teliti, kanggo misi penting iki

Sawise nampa misi penting iki, Happy Fireworks nempel wigati kanggo saben rincian. Kanggo entuk efek sing sampurna saka upacara pambukaan, departemen produksi lan tim Seni wis ngrembug lan ngrancang setaun sadurunge. Kabeh produk mercon sing selaras, kalebu akeh mercon kualitas dhuwur, mercon kombinasi, mercon efek khusus, etc., panutup sawetara saka sudhut efek kelas kapisan lan werna, presenting dhuwur, medium, slametan kembang api trinitas langit kurang!

Ing upacara pembukaan, tim Shuniteng International Fireworks Art nggabungake kembang api kanthi arsitektur stadion, cahya, bayangan lan musik. Pertunjukan kembang api sing sampurna nyatakake semangat lan kekuwatan olahraga, lan uga nuduhake visi sing apik babagan harmoni donya, harmoni regional, kaendahan lan enggo bareng. Langit wengi malih dadi segara warni, pesta dadi klimaks karo langit lintang mencorong lan streamer warni.

Ing wektu sing padha, kembang api sing apik banget uga nuduhake standar kembang api Liuyang sing paling dhuwur, menehi kesenengan audio-visual sing paling dhuwur kanggo pamirsa internasional. Video sing gegandhengan iki wis populer ing jaringan sosial ing Asia Tenggara, lan entuk kagum saka netizen sing ora kaetung.