Kabeh Kategori

News

Sampeyan kene: Omah> News

Temokake Happy Fireworks ing Toy Fair 'Spielwarenmesse' paling gedhe ing donya

Wektu: 2020-02-05 Hit 275

Pameran dolanan internasional Spielwarenmesse kaping 71 dianakaké ing awal taun 2020. Pakumpulan global taunan industri dolanan ing Nuremberg, Jerman iki nampani luwih saka 2800 peserta pameran saka 136 negara. Minangka salah siji saka wakil saka mercon Liuyang, produk kualitas dhuwur ditampilake dening Happy Fireworks narik kawigaten akeh panuku.

Nuremberg minangka kutha tengah wilayah Franken ing Bavaria, Jerman, sing dikenal minangka "ibukutha dolanan" ing donya, pasar dagang dolanan sing penting. Nuremberg International Toy Fair 'Spielwarenmesse' wis dianakaké wiwit 1949, lan salah siji saka telung pameran dolanan paling misuwur, pengaruh lan dirawuhi ing donya. Spielwarenmesse (2020) nglumpukake paling ora 1 yuta produk dolanan ing 12 kategori sing nyebar ing 18 Aula pertunjukan.

德国图片1

德国图片2

Minangka produk konsumsi festival tradisional, kembang api lan mercon uga digolongake minangka dolanan festival dening pedagang manca. Kanggo nanggapi kanthi aktif babagan strategi metu, Happy Fireworks wis melu ing Pameran ing Jerman sajrone pirang-pirang taun, sing uga nyekseni permintaan konsumen asing kanggo produk kembang api berkualitas tinggi ing Liuyang, China. Ing booth Happy Fireworks, Kue, kembang api Rocket, kembang api Toy lan produk liyane narik kawigaten para panuku saka sak ndonya. Pameran taunan uga wis dadi platform kualitas dhuwur kanggo Happy Fireworks kanggo hubungi pelanggan lawas, ketemu pelanggan anyar lan bokong pesenan anyar.

Sawise pameran kasebut, Julia Deng, CEO Happy Fireworks ngunjungi perusahaan Fireworks lan negosiasi bisnis ing Eropa. Perjalanan menyang Eropa iki luwih jero pangerten babagan pasar kembang api Happy Eropa, lan luwih nggabungake pengaruh merek Happy Fireworks ing Eropa.

德国图片3

德国图片4

Sadurunge: Happy Fireworks bloomed ing Afrika

Sabanjure: Ana