Kabeh Kategori

News

Sampeyan kene: Omah> News

Kekurangan Kalium Perklorat Ngaruhi Produksi Kembang Api

Wektu: 2023-04-11 Hit 25

Standar Banyu Ngombé paling anyar saka pamrentah China, sing diwiwiti tanggal 1 April, wis ngencengi uji coba perklorat, sing nyebabake penundaan produksi kalium perklorat, bahan mentah kanggo kembang api. Kajaba iku, wilayah produksi utama kembang api (Liuyang, Liling, Jiangxi) uga mandheg produksi kabijakan lingkungan. Saiki, mung sawetara pabrik kembang api sing wis rampung rectification lan nerusake operasi.

Amarga mati tanduran, kalium perklorat saiki kurang. Wiwit Maret, rega kalium perchlorate mundhak kaping pirang-pirang, lan mundhak ngluwihi RMB 3,000 / ton. Amarga biaya mundhak lan kekurangan bahan mentah, produksi kembang api akeh banget kena pengaruh.

Persediaan ing wilayah prodhuksi kembang api samesthine bakal tetep sithik ing separo pisanan taun iki amarga pasokan sing sithik lan mundhake rega bahan baku utama, uga pabrik kembang api ditutup. Yen masalah bahan mentah ora dirampungake sawise Liburan Suhu Tinggi, rega kembang api bisa terus mundhak.

800.470

微 信 图片 _20230411151400

Ing wulan Maret, Provinsi Hunan nerbitake kabijakan kanggo ndhukung transformasi teknologi lan pangembangan pasar internasional industri kembang api, sing diinterpretasikake minangka sikap resmi sing positif marang industri kembang api.