Kabeh Kategori

News

Sampeyan kene: Omah> News

Rega pengiriman samesthine bakal terus mudhun

Wektu: 2022-11-03 Hit 58


VCG41478200608Angka paling anyar nuduhake yen tarif angkutan laut mudhun banget ing kuartal katelu.


(1)Kanggo nanggepi kemacetan pelabuhan lan panjaluk konsumen sing saya tambah akeh, akeh importir sing nggawa barang akeh luwih dhisik, nyebabake inventaris sing berlebihan, sing nyebabake penurunan permintaan barang.



undefined


(2)Paling rute terus mudhun ing tarif barang, Miturut wong njero, penurunan kasebut bisa mudhun.


(3)Saiki, backlog/kemacetan wis rampung lan ilang ing akeh port. A nomer akeh kapal anyar bakal sijine menyang layanan wiwit taun sabanjuré. Kekurangan papan pengiriman bakal saya tambah akeh.