Kabeh Kategori

News

Sampeyan kene: Omah> News

【Sugeng Vlog Kembang Api】Simposium Internasional Ke-18 babagan Kembang Api

Wektu: 2023-06-12 Hit 104

Bubar, Simposium Internasional 18 babagan Kembang Api (ISF), 'Olimpiade' kembang api, dianakake ing Malta, Eropa. Minangka wakil banget saka pabrik kembang api Cina, Happy Fireworks diundang maneh kanggo melu ing acara industri iki, kanggo ngrembug views anyar, teknologi anyar lan tren anyar industri mercon karo mitra lan ahli.

Simposium Internasional babagan Kembang Api minangka forum pertukaran teknis kembang api internasional sing paling ekstensif lan paling dhuwur, sing dianakake saben 2 taun ing macem-macem negara lan wis sukses dianakake kaping 17 nganti saiki. Fokus saka ISF yaiku kanggo nglumpukake wong saka latar mburi pyrotechnics sing beda-beda kanggo ngganti pengalaman lan gagasan babagan carane ningkatake pangembangan industri kembang api.

图片 1

ISF kaping 18 dianakaké ing Malta, 'jantung Mediterania'. Luwih saka 400 delegasi saka meh 20 negara melu, kalebu ahli ing bidang teknologi kembang api, produksi, operasi, transportasi, discharge lan manajemen, pejabat saka pemerintah, sarjana saka universitas, anggota asosiasi lan pedagang kembang api. Para delegasi nindakake diskusi internasional, ijol-ijolan, pameran lan kerjasama babagan teknologi paling anyar ing industri kembang api, perdagangan impor lan ekspor, manajemen kembang api lan aspek liyane.

图片 2

Minangka salah siji saka 14 perusahaan wakil saka China, Happy Fireworks attaches gedhe wigati kanggo ISF, lan kemewahan 'Happy Team' nggawa seri produk anyar lan teknologi anyar, nuduhake kemampuan inovasi kuwat lan daya saing ing lapangan mercon. Akeh efek anyar, designs anyar menang pujian unanimous saka peserta, nanging uga kepincut akeh dealers manca teka kanggo rembugan kerjasama.

图片 3

Sajrone forum kasebut, pejabat saka Kedutaan Besar China ing Malta, Kementerian Manajemen Darurat Republik Rakyat China, Komite Standar Kembang Api Internasional, Administrasi Regulasi Pasar Provinsi Hunan, Pusat Inspeksi Keamanan lan Kualitas Produk Kembang Api Hunan, Asosiasi Kembang Api lan Firecrackers China. teka ing booth saka Happy Fireworks. Padha nyengkuyung Happy Fireworks kanggo ngrebut kesempatan, netepi pembangunan sing berkualitas, luwih nggedhekake lan nguatake, lan luwih ningkatake reputasi 'Liuyang kembang api' ing donya.

图片 4

Saliyane presentasi, meja bundar, lan pameran dagang, ISF uga nampilake akeh hiburan lan perayaan, kalebu tampilan kembang api sing spektakuler. Happy Fireworks lan perusahaan liyane uga ngunjungi pabrik produksi kembang api sing misuwur ing Malta kanggo ngganti pengalaman produksi lan teknologi. ISF ngumpulake latar mburi wong bebarengan, nyediakake atmosfer apik kanggo perusahaan, nanging uga inspirasi Happy Fireworks terus kanggo njelajah lan inovasi, ing basis saka warisan budaya tradisional lan Pundhak misi industri kembang api makmur. Kembang api seneng bakal terus netepi strategi internasionalisasi, lan ngupayakake pathokan industri wit, nggawe industri kembang api "merek donya".

图片 5