Kabeh Kategori

News

Sampeyan kene: Omah> News

Liburan Suhu Tinggi pabrik kembang api bakal teka

Wektu: 2023-06-26 Hit 28

1. Atas panyuwunan Pemkot Liuyang. Liburan Suhu Dhuwur 2023 bakal diwiwiti udakara 10 Juli. Nalika iku, kabeh pabrik kembang api kudu ditutup luwih saka rong wulan amarga alasan keamanan.

2.Miturut pamarentah Liuyang, kanggo mesthekake kapasitas produksi kembang api ing separo pisanan taun, rectification lingkungan pabrik mercon wis postponed kanggo High-Suhu Holiday kanggo mesthekake yen kalium perchlorate ing limbah ketemu karo standar anyar. Pembetulan iki bakal mengaruhi produksi kembang api ing separo kapindho taun, lan efek rectification uga bakal mengaruhi watesan jumlah kalium sing dhuwur ing kabeh industri.

3.Miturut dhaptar rega paling anyar saka perusahaan pelayaran, pengiriman kontainer kembang api isih nuduhake tren mudhun, lan barang menyang sawetara negara wis mudhun nganti beda derajat.