сите категории

асортиман

Ти си тука : Дома> Производи > асортиман

SY4014
SY4014 ADVENTURE TRIBE Battery Assortment

SY4014 ADVENTURE TRIBE Battery Assortment


Големина на единицата24-1/2"×16-1/4"×5"
Пакување3 / 1
CBM/CTN (m³)0.1090 
G*W/CTN (kg)20 
ОписВидете дополнителен лист
Пребарување
перформанси
БрТочка брТочка имеОписКАТЕГОРИЈАИнченснимкиГолемина (мм)Количина (парчиња)
1SY1011Златен змејА.Зелена опашка/брокатна круна+црвена зелена сина, 5 снимки заедно,
Б.Зелена опашка/брокатна круна+црвена зелена сина,5 снимки заедно,
C. Зелена опашка/лимон бран+ време дожд 5 снимки заедно,
Д.Зелена опашка/лимон бран+ време дожд 5 снимки заедно.
Батерија0.8 "20s120 * 98 * 1182
2SY1012Wild HornetsA.Cracking tail to white strobe w/sounds,
B.C racking tail to time rain,
C. A/B shot by shot in turns,
D.Cracking tail to time rain , 4 shots together.
Батерија1"16s115 * 115 * 1501
3SY1013Kingунгла КингA.Brocade tail brocade crown to red,
B.Brocade tail brocade crown to green,
C.Brocade tail brocade crown to blue,
D.Red tail to brocade crown+ red green blue,4 shots together.
Батерија0.8 "16s97 * 97 * 1001
4SY-W518ACracking Artillery
Школка
A.Red tail to red dahlia w/white strobe,
B.Green tail to purple dahlia w/green strobe,
C.Blue tail to blue dahlia w/chrys.
Singal Artillery Shell1.75 "6s310 * 150 * 1021
5SY-W515B
Артилерија ШелA.Red tail to red dahlia w/white strobe,
B.Green tail to purple dahlia w/green strobe,
C.Blue tail to blue dahlia w/chrys.
Singal Artillery Shell1.75 "6s310 * 150 * 1021
6SY1014Воинот духА.Шарен божур,
Б. Црвен божур бела строба,
C.Red peony time rain Shot by shot in turns.
Батерија0.8 "16s100 * 100 * 1142
7SY1015Great CaptainA. Red tail red fish,
B. Green tail green fish,
C. Gold tail gold willow
D.Chrysanthemum. Shot by shot in turns.
Батерија1"12s145 * 118 * 1731
8SY1016Make it OKA.Silver tail to dragon eggs,
B.Green tail to purple dahlia w/green strobe,
C.Blue tail to blue big tail w/chrys,
D.Silver tail dragon egg.
(A.B.C shot by shot in turns, D shot together)
Батерија1"12s220 * 115 * 1491
Испраќам барање