сите категории

НАШИТЕ ПРОИЗВОДИ

За нас

Со 20-годишно искуство во производството на огномет, Happy Fireworks стана еден од најсигурните и професионални добавувачи на огномет во Кина. Нашите фабрики се лоцирани во Светскиот центар за огномет - Лиујанг и се посветени да ви обезбедат производи со врвен квалитет и одлична услуга. „HONEY BOOM“ во сопственост на Happy Fireworks е дизајнерски бренд кој брзо расте, кој го покрива целиот асортиман на пиротехнички производи и за 1.4G и 1.3G. Се залага за иновација, деликатес, безбедност и исплатливост, а нашата маркетинг мрежа покрива повеќе од 30 земји на сите континенти. „HONEY BOOM“ ќе ви понуди поголема вредност доколку не изберете нас.

Learn More

Зошто да не одберете нас

ВЕСТИ И НАСТАНИ